Deel dit artikel
-

Bruna blijft op koers na overname VBK

Bruna zet zijn samenwerking met PostNL voort ook nu de winkelketen in handen komt van uitgever Veen Bosch & Keuning (VBK). Die heeft het bedrijf voor een onbekend bedrag overgenomen.

Veen Bosch & Keuning is onder meer bekend van Ambo/Anthos en Atlas Contact. Maar Bruna blijft zelfstandig opereren onder algemeen directeur George Steur. De relatie met PostNL voor de pakketpunten blijft bestaan.

Winkelketen Bruna had in september de afdelingen e-commerce en online marketing weer in huis gehaald om greep te krijgen op deze primaire bedrijfsprocessen. De digitale activiteiten komen maar niet goed van de grond en financieel gaat het niet voor de wind.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) moet nog wel toestemming voor de transactie verlenen.

Dit bericht is 7 keer gedeeld

2 Reacties

Don van Riet

Bruna gaat heel vreemd om met hun clicks en bricks onderdelen. Als je in de winkel zegt dat je hoopt dat zij iets hebben aan het afleveren van Web bestellingen in hun Bruna winkel, adviseren de medewerk(st)ers dat niet te doen, maar gewoon thuis te laten bezorgen. Zo word je slechts een Post NL overslagbedrijf met alleen grijpklare toptitels voor impulsaankopen. De rest gaat daar verloren.

Zoiets zie je overigens ook bij Mediamarkt, waar zelfs geadviseerd wordt eerder op hun site te bestellen, omdat uitlevering dan een dag later mogelijk is, in een winkel besteld kan het weken duren!

Piet Christiaans

Bruna kan alleen groot worden als het gelooft in boeken. Dat betekent dat alle randartikelen per direct de winkel uit mag. Waaronder gifts, wenskaarten, kantoor etc.

Ze zeggen niet voor niets, schoenmaker, blijf bij je leest. Trouwens als ze deze slogan gaan gebruiken, eis ik hierbij de rechten op. ;))

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond