Deel dit artikel
-

Budbee gaat pakketjes fonQ bezorgen

Het hoge serviceniveau van de nieuwe pakketbezorger was voor woonwinkel fonQ de reden om met Budbee in zee te gaan.

Vandaag maken de partijen een samenwerking bekend. De webwinkel ervaart een enorme stijging in het aantal bestellingen sinds de uitbraak van het coronavirus. Om ook in drukke tijden de meest klantvriendelijke pakketbezorging te garanderen, schakelt fonQ de nieuwe pakketbezorger in.

Budbee is afkomstig uit Zweden. Nederland is het eerste land buiten Scandinavië waar het activiteiten optuigt. Het ging hier van start in september 2019.

In essentie is het een softwarebedrijf dat exact weet waar de ingeschakelde vervoerder zich bevindt. Daardoor kan de consument tot op de minuut nauwkeurig over de aankomsttijd worden geïnformeerd. Deze kan ook tot een paar uur voor de deurbel gaat de aflevervoorkeur veranderen. Bezorging vindt alleen in de avond plaats. De reden hiervoor is om het gemak van thuisbezorging terug te brengen en omdat de kans op daadwerkelijke bezorging bij de eerste poging hierdoor hoger dan gemiddeld is.

Eerder dit jaar tekenden ook Zalando, Asos, My Jewellery, Flinders en Gymshark al op op de Zweedse, mede door H&M gefinancierde, dienst.

Deel dit bericht

1 Reactie

JS

Een aantal weken geleden heb ik iets besteld via Fonq waarbij Budbee de leverancier was. Helaas moest ik twee keer Fonq bellen na een paar dagen.. met PostNL nooit problemen gehad. Hopelijk waren het opstart problemen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond