Deel dit artikel
-

CEO-toppanel op Emerce Update Marketplaces

De CEO’s van Funda, Tweakers, Springest en Markplaats.nl bespreken op 12 maart de wereld en impact van online marktplaatsen en rondom Nederland.

Op die dag delen Quintin Schevernels, Sander van den Hout, Martijn van Geelen en Ruben Timmerman het podium. Dat doen ze tijdens de Emerce Update over het thema Marketplaces.

Actueler dan dit kan het panel bijna niet zijn. IKEA wil er een, Leaseplan verkoopt er een. Een eigen marktplaats. Bol.com begon het jaar met de stelling dat zijn partners over twee jaar meer consumentenomzet draaien dan het bedrijf zelf. Dat verandert ook de functie van de organisatie. Die verandert van winkelbedrijf in een faciliterende organisatie. Daarnaast grijpt Nederland graag naar Wish en AliExpress en is Amazon al lang een gevestigde naam op de lokale markt.

Maar hoe ziet de wereld van de online marktplaatsen eruit? Hoeveel en welke zijn er? Kun je als onderneming zonder of moet je een marktplaatsstrategie hebben, al is het maar zijdelings? Al deze thema’s komen aan de orde tijdens de Update Marketplaces (programma).

Emerce Updates zijn kleinschalige thematische congressen rondom één thema dat op de actualiteit leunt. Een Update biedt expertsessies, discussiepanels en presentaties. Hierdoor zijn bezoekers binnen een dag helemaal up-to-date over het onderwerp. Op 5 maart vindt Update Voice plaats, ook in B.Amsterdam.

Foto: Peter Boer (c)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond