Deel dit artikel
-

Christian Bornfeld nieuwe CIO van ABN

Christian Bornfeld wordt Chief Innovation & Technology Officer van ABN AMRO. De nominatie is onder voorbehoud van de goedkeuring van de toezichthouders en het advies van de Raad van Medewerkers.

Johan van Hall, momenteel vice-voorzitter van de Executive Board en Chief Innovation & Technology Officer, zal zijn taken begin 2018 gaan overdragen en per 1 maart 2018 terugtreden uit de Executive Board.

Christian Bornfeld (1976) is nu Chief Operating Officer Personal Banking bij Nordea. Hij is daar verantwoordelijk voor IT, Operations, strategische programma’s en de implementatie en ondersteuning van bedrijfsrisico’s, en vervult een leidende rol bij de digitale transformatie van Nordea door vereenvoudiging van producten, processen en IT-platforms.

Eerder werkte hij vijf jaar bij Danske Bank, waar hij de functies bekleedde van Chief Information Officer van Corporate & Institutional Banking en hoofd IT Strategy, Enterprise Architecture & Technology Innovation. Vóór Danske Bank was hij acht jaar werkzaam bij IBM in verschillende vooraanstaande posities op het gebied van technologie.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond