Deel dit artikel
-

Coolblue opent in Haarlem elfde winkel

Coolblue heeft sinds vrijdag ook een fysieke winkel in Haarlem. In de winkel kunnen klanten producten zelf uitproberen. Daarnaast kunnen ze er terecht voor persoonlijk advies, service na aankoop, reparaties en het ophalen van bestellingen.

De winkel in Haarlem, die al eerder was aangekondigd, is de elfde van het e-commercebedrijf in Nederland en België en niet de laatste: binnenkort opent Coolblue ook een winkel in het centrum van Arnhem.

Het Rotterdamse bedrijf had al winkels in Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Amsterdam, Tilburg, Wilrijk (B), Lochristi (B) en Zaventem (B).

In de Coolblue-winkel aan de Grote Houtstraat in Haarlem vinden klanten vijf verschillende productgroepen: geluid, mobiele telefoons, laptops en tablets en Smart Home. Ook kunnen ze zich laten adviseren door verschillende productspecialisten. Er zijn 25 specialisten werkzaam en er staan zeker 500 artikelen te koop.

‘We weten dat klanten vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar het zelf graag willen ervaren. Wil je een nieuwe koptelefoon, dan wil je even horen hoe die ‘echt’ klinkt,’ zegt directeur Pieter Zwart.

Coolblue claimt dat de opening van nieuwe winkel vaak ook een positieve invloed heeft op de online winkel.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond