Deel dit artikel
-

Design tv Samsung nu in Nederland

Samsung Nederland is begonnen met de uitrol van zijn design tv The Frame. Die toont als hij uitstaat een kunstwerk of familiefoto’s.

Het ontwerp van The Frame is van ontwerper Yves Béhar. Zijn visie is dat televisies ook nuttig moeten zijn als ze niet aan staan. The Frame bevat daarom meer dan honderd kunstwerken van over de hele wereld. Ook zijn er talloze opties om The Frame verder te personaliseren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van verschillende typen en kleuren passe-partouts en lijsten, zoals walnoothout, eikenhout en wit metaal.

The Frame wisselt tussen verschillende modi door zowel een helderheids- als bewegingssensor te gebruiken. De helderheidssensor past de warmte en helderheid van het licht aan, zodat The Frame op een echt schilderij lijkt en werkelijk lijkt op te gaan in het interieur. Een bewegingssensor neemt waar wanneer iemand de kamer inloopt of verlaat. Zo kan de TV automatisch uitschakelen wanneer er niemand kijkt.

The Frame is verkrijgbaar in 55 en 65 inch. Voor de 55 inch variant bedraagt de verkoopadviesprijs 2399 euro, terwijl de 65 inch versie 3199 euro kost.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond