Deel dit artikel
-

eHealth Convention: Digitaal in de regio

Vernieuwing en kritisch nadenken over de eigen positie en dienstverlening is een must voor elke zorgorganisatie in deze tijd. ICT, digitale toepassingen en de snel toenemende verwachtingen van de consument zijn meer dan ooit leidend bij de veranderingen. Gaat elke zorgorganisatie ieder met een eigen innovatie afdeling aan de slag of kunnen we de krachten bundelen?

De 33 regionale ziekenhuizen, aangesloten bij de Vereniging Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ) zetten vol in op het samen verder brengen van digitale zorgtechnologie. Bepalen onze EPD systemen de snelheid van innovatie of zijn we in staat zelf de voorkant en de relatie met onze patiënten digitaal in te vullen? Hoe organiseer je vanuit een vereniging een gezamenlijk initiatief over de aangesloten ziekenhuizen heen? Vanuit welke gezamenlijke visie werken we en hoe zetten we de gedrevenheid van onze medewerkers in de regio in voor deze innovatie?

Bert Kleinlugtenbeld, voorzitter SAZ, gaat op eHealth Convention, begin oktober, in op de ambitie van de SAZ en wat hij ziet aan innovatie kansen voor de ziekenhuizen in de regio’s. Ook gaat hij uitgebreid in op de lancering en introductie van de nieuwe digitale dienst BeterDichtbij van de SAZ.

Bert Kleinlugtenbeld is voorzitter van de Vereniging Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ) en voorzitter Raad van Bestuur van Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk. Hij heeft ruime ervaring in de zorg en heeft onder meer gewerkt bij Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn, de Reinier de Graaf Groep in Delft en bij de Alysis Zorggroep in Zevenaar.

eHealth Convention vindt plaats op 4 oktober in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond