Deel dit artikel
-

Eigen digitale zender voor Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping lanceert een eigen digitaal tv-kanaal Tommy TV dat sinds maandag is te zien op kanaal 250 van Ziggo. Consumenten worden volgens de aanbieder 24 uur per dagen ‘verrast met innovatieve producten die hun gezondheid bevorderen en/of hun leven gemakkelijker maken’.

Naast de eigen tv-zender op Ziggo-kanaal 250 is Tommy Teleshopping reeds zeven dagen per week te zien bij de commerciële zenders van RTL, SBS en NET5 in Nederland en bij de Belgische commerciële zenders Vier, Vijf en Zes.

Qua programmering wijkt Tommy TV af van het reguliere aanbod. De vroege ochtend in het teken van fitheid, met onder meer ochtendgymnastiek en een ontbijtprogramma. Verder zijn er speciale programma’s rondom lunch en diner en worden kijkers gedurende de dag bijgepraat over woon-, slaap- en beautyproducten. Ook het assortiment is bij Tommy TV uitgebreider dan op de andere zenders.

Tommy Teleshopping biedt overwegend producten aan die vaak (nog) niet in de winkel verkrijgbaar zijn. De artikelen zijn ingedeeld in de categorieën: Afslanken & Fitness, Mooi & Gezond, Keuken, Wonen & Slapen, Huishouden, Tuin, Klussen & Hobby, Speelgoed en Cadeaus.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond