Deel dit artikel
-

Erna Staals nieuwe directeur AutoTrack

Erna Staals wordt per 1 december de nieuwe directeur van de portalen AutoTrack en Carsom.

Staals zal ook plaatsnemen in het managementteam van de Persgroep Online Services Nederland. Ze volgt Henk Kooijman op, die in oktober vertrok bij het uitgeefconcern.

Tot de zomer van 2015 was ze verantwoordelijk voor de Automotive-activiteiten bij Marktplaats Zakelijk. Daar keerde ze, volgens haar LinkedIn-profiel, een teruglopende business om in een groeiende. Momenteel is ze directeur bij de financiële instelling Zorgeloosch.

Over haar nieuwe functie: “De toegevoegde waarde van online platformen moet duidelijker worden voor de consument. De wereld van de consument en het autobedrijf dichter bij elkaar brengen, is waar ik mij met AutoTrack en Carsom op ga richten. Door het autobedrijf een stuk controle in het proces terug te geven en de consument meer toegevoegde waarde online te bieden.”

AutoTrack is een portal voor autoverkoop. Op Carsom bieden onderhoudsbedrijven voor de autosector hun diensten aan de consument aan. Autotrack behoort met AutoScout en Marktplaats.nl tot de grootste autoportals van Nederland.

Foto: Pedro Simoes (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond