Deel dit artikel
-

Evident benoemt B2B-directeur

Internetbureau Evident uit Utrecht breidt de directie uit met Ferry Meijndert, die de focus van het bureau op het B2B-segment verder zal verdiepen.

Meijndert werkt al langer bij Evident en brengt de technische en commerciële expertise mee die steeds vaker nodig wordt geacht bij B2B-organisaties. Evident besloot twee jaar geleden nadrukkelijk zich op dit segment te richten omdat het bedrijf de brede oriëntatie van fullservice internetbureaus niet meer vindt werken.

Directeur Herbert Pesch: “Er is nog veel groeipotentieel bij B2B-bedrijven in het digitale kanaal. We werken overwegend voor internationaal opererende spelers, zoals bijvoorbeeld Damen Shipyards, Nutricia AMN, NCOI en PPG Industries. We proberen eerst hun business te begrijpen en koppelen daar onze technische en creatieve expertise aan.”

“Wat wij zien is dat digital marketing in B2B echt anders is dan in B2C. De inzet per transactie is hoger, het aantal beslissers is groter, de processen zijn complexer en de salescyclus is langer. Ambitieuze organisaties eisen steeds meer relevante expertise van hun bureau.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond