Derp

Fab.com van start in Nederland

Meubel- en designwinkel Fab.com gaat van start in Nederland. Leden van de besloten, maar niet exclusieve, club kunnen er tegen tientallen procent korting onderscheidende stijlvol ontworpen huisraad kopen.

Sinds eind vorige week kunnen Nederlandse shoppers terecht op Fab.com. Na inschrijving kunnen ze winkelen in een snel wisselend aanbod van designartikelen.

Anderhalve maand geleden kocht Fab.com de Duitse branchegenoot Casacanda. Dat markeerde de start van een snelle uitrol over Europa. Naast Nederland ging het Amerikaanse bedrijf afgelopen week ook live in Engeland, Frankrijk, Spanje en nog twaalf andere landen.

Fab.com begon als online homocommunity, maar koos in juli een nieuwe marktbenadering. De site ging in september live als designwinkel. Inmiddels heeft de winkelclub een miljoen leden en genereerde sinds de zomer meer dan een miljoen dollar omzet. Vijftien procent van het verkeer komt uit Facebook, vijf procent van Twitter en sites als Pinterest.

De internationale ambities lijken mede ingegeven door het afsluiten van een nieuwe financieringsronde. In december werd de zesde, grootste, ronde doorlopen. Daarmee haalde Fab.com veertig miljoen dollar op bij onder meer Andreessen Horowitz.

Foto: Paragon Apartments (cc)

2 Reacties

PRIMEUR – Fab.com lanceert iPhone & iPad app!

Fab.com is de grootste webshop voor alles rond design: van meubelen en decoratie over kleding tot iPhone en iPad cases. Sinds mei 2012 is Fab.com ook toegankelijk voor Belgische gebruikers en zij kunnen vanaf vandaag via hun iPhone en iPad hun favoriete design spullen kopen!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug