Deel dit artikel
-

Fiverr breidt uit met categorie voor digitale datadiensten

Het internationale freelanceplatform Fiverr breidt uit met een nieuwe categorie waarbij het werken met digitale data centraal staat.

De rubriek Data bemiddelt tussen bedrijven, ondernemers en freelancers en richt zich op de groeiende vraag naar specialisten op dit gebied.

Fiverr, sinds vorige zomer ook in het Nederlands actief, richtte daarin meerdere specialistische subrubrieken in die hierin voorzien. Dat zijn: databases, datavisualisatie, datascience, gegevensinvoer, -analyse en -analyse.

Peggy de Lange, bij de Amerikanen verantwoordelijk voor internationale groei, zegt in een persbericht: “Kleine bedrijven moeten ook kunnen profiteren van het soort datagestuurde beslissingen die grote bedrijven al jaren maken op basis van de dataonderzoeken. Echter, 57 procent van de MKB’ers zegt dat ze niet de juiste mensen hebben om het implementatieproces van de oplossingen te beheren.”

In 2020 zag Fiverr zijn omzet met 77 procent stijgen tot 190 miljoen dollar. Het aantal afnemers van diensten steeg in een jaar tijd met een miljoen tot 3,4 miljoen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond