Deel dit artikel
-

Friends of Search krijgt Belgische editie

Het congres Friends of Search van brancheorganisaties DDMA en IAB Nederland gaat uitbreiden naar België. Het jaarlijkse congres van de Europese search-sector krijgt, in samenwerking met de Belgische zusterorganisatie BAM, op 5 februari een extra editie in Brussel. Daarnaast worden op de Nederlandse editie op 4 februari de Friends of Search Awards voor het eerst uitgereikt.

Friends of Search – met sprekers als Brad Geddes van AdAlsys en Bastian Grimm van PeakAce –  vindt op dinsdag 4 februari plaats in de Kromhouthal in Amsterdam en een dag later op een nader aan te kondigen locatie in Brussel. Er worden duizend SEO- en SEA-en online marketeers verwacht uit binnen- en buitenland, zowel van adverteerders als bureaus.

Voor de Nederlandse variant introduceert Friends of Search komend jaar ook iets nieuws: de Friends of Search Awards. Er zijn twee categorieën: Beste SEA Case en Beste SEO Case. Inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury van internationale searchexperts, waaronder sprekers van (eerdere) edities van Friends of Search. De winnaars krijgen een podium op Friends of Search 2020 in Amsterdam.

Foto Friends of Search

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond