Deel dit artikel
-

Genomineerden voor Friends of Search Awards 2022 bekend

De genomineerden voor de Friends of Search Awards 2022 zijn bekend. In the categorie Best SEO (Search Engine Optimization) gaan Kemkens, Libresse en Van Den Top voor de winst. Buitenhof Tuinmeubelen en Leen Bakker zijn omineerd in de categorie Best SEA (search engine advertising).

Bij de beoordeling van de inzendingen keek de jury naar hoe de cases zich onderscheiden in helder strategisch denken, innovatie, effectiviteit, tastbare resultaten, duidelijkheid en privacyvriendelijk en verantwoord datagebruik.

De jury bestaat uit een internationaal team van onafhankelijke search-experts met naast Barry Adams: Kristina Azarenko (MarketingSyrup Digital), Purna Virji (LinkedIn), Kate Adams (Google), Frederick Valleys (Optmyzr), Marcus Tober (Searchmetrics) en Linda Hogenes (Coolblue).

De Friends of Search Awards zijn een initiatief van brancheverenigingen DDMA en VIA Nederland. De prijzen worden dit jaar voor de derde keer uitgereikt. De winnaars presenteren hun case op het podium van de Nederlandse editie (14 juni) van Friends of Search in de Kromhouthal in Amsterdam.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond