Deel dit artikel
-

Hypotheker laat klanten hypotheekaanvraag volgen

De Hypotheker heeft een nieuwe app gelanceerd, waarmee klanten hun hypotheekaanvraag kunnen volgen. Het werkt volgens de hypotheekaanbieder net zo als met het track & trace-systeem bij de bezorging van een pakket.

Klanten krijgen statusupdates bij elke nieuwe stap in het aanvraagproces. Een berichtenbox biedt een overzicht van alle wijzigingen in hun hypotheekaanvraag. Aan het einde van elke dag ontvangen gebruikers hier bovendien notificaties als er wijzigingen zijn die ze nog niet hebben bekeken.

Daarnaast kunnen gebruikers van de app documenten openen die zij van hun adviseur hebben ontvangen en informatie over hun nieuwe woning bekijken.

De app is vanaf nu verkrijgbaar voor iOS en Android.

Deel dit bericht

2 Reacties

Tim de Vrind

Grappig dat je daar als (actieve) klant he-le-maal niets over hoort. Helemaal erg als je hypotheek aanpassing bovendien al maanden loopt, zonder pro-actieve communicatie over de voortgang…

Ellen - De Hypotheker

Hoi Tim,

Bedankt voor je bericht. Onze app is afgelopen dinsdag gelanceerd. We zullen in de komende tijd bijvoorbeeld via onze nieuwsbrief van vandaag, onze winkels en de website aandacht besteden aan de app.

Ik begrijp daarnaast dat je vragen hebt over de voortgang van het aanpassen van je hypotheek. Ik zal aan je adviseur vragen om contact met je op te nemen.

Groet,
Ellen – De Hypotheker

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond