Deel dit artikel
-

Internetbank N26 met premiumabonnement naar Nederland

Nederlandse klanten van de Europees werkende mobiele internetbank N26 kunnen een abonnement nemen waarbij ze een creditcard krijgen en verzekeringen tegen diefstal van hun telefoon en net gepinde contanten.

Het premiumabonnement, Black geheten, kost 5,90 euro per maand en wordt behalve naar Nederland vandaag ook uitgerold naar België, Luxemburg, Portugal, Letland, Estland, Finland en Slowakije.

N26 is sinds een jaar actief in Nederland. Het van oorsprong Duitse bedrijf heeft zijn dienstverlening volledig rondom de smartphone ingericht. Daarnaast krijgen klanten, ook de gratis accounthouders, een bankkaart (IBAN/BIC) waarmee ze vijf keer per maand gratis kunnen pinnen.

Dit bericht is 58 keer gedeeld

4 Reacties

Ron

Het is weliswaar een Mastercard, maar het betreft een debitcard, geen creditcard.

Tony

“krijgen klanten […] een bankkaart (IBAN/BIC) waarmee ze vijf keer per maand gratis kunnen pinnen. ”
De klanten krijgen een alléén een MasterCard waarmee je kunt betalen en pinnen. Je krijgt geen aparte bankkaart. Overigens heeft IBAN/BIC niet zo veel te maken met een bankkaart, behalve misschien dat deze erop geprint zijn.
Je krijgt dus een MasterCard en hebt een online bankrekening met daaraan gekoppeld een IBAN en BIC zodat je ook geld kunt overmaken en ontvangen.

Niels

De kaart die je bij Black krijgt heeft een premium look en feel, maar is net als de kaart die je bij een gratis rekening krijgt een Mastercard debitcard. Het saldo is dus gekoppeld aan die van je rekening.

Niels

Oh daarnaast kan je als Nederlander ook een Maestro kaart krijgen als je 100 euro op je rekening stort. Dit kan al met een gratis account… Dan kan je ook bijvoorbeeld gewoon bij de Appie pinnen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond