Deel dit artikel
-

Intracto neemt ezCompany over

Het Belgische digitale bureau Intracto neemt Drupal-specialist ezCompany over en voegt deze toe aan zijn portefeuille met daarin de acquisities Have A Nice Day en BLUE Web Solutions.

Met de overname, zo claimt Intracto, ontstaat de grootste Drupal-specialist in de Benelux. In Nederland werkt er honderd man, onder wie vijftig bij ezCompany, in België tweehonderd.

De vier bedrijven bij elkaar zijn gespecialiseerd in een brede waaier technologische bouwstenen. Er is kennis aan boord van Drupal, Episerver, Umbraco, Sitecore, WordPress, Salesforce, HubSpot, Selligent en SharpSpring.

Pieter Janssens, managing director van Intracto, zegt in een persbericht: “We zijn georganiseerd op veel technologieën, maar de markt vraagt toch meer en meer Drupal-technologie. Daarom is het ‘juist’ om de krachten te bundelen om zo samen nog sterker te staan in de markt.”

Janssens deed onlangs nog twee Belgische overnames en kocht Luon en Raak.

Eind december 2018 stapte investeerder Waterland in Intracto om samen een buy & build-strategie uit te voeren. De investeerder herhaalt hiermee het proces dat bij TamTam uit Delft begon in 2015. Die investering leidde tot de creatie van een bureaunetwerk dat nu bekend staat onder de naam Dept. Dat begon onlangs aan zijn Amerikaanse expansie. Of en, zo ja, welke link er tussen Intracto en Dept wordt gelegd is in deze fase niet duidelijk.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond