Deel dit artikel
-

Investeerder CNBB koopt Add to Favorites

De eigenaar van Spotler, CNBB Venture Partners, koopt Add to Favorites uit Utrecht. De investeerder rijgt een volgende kraal aan zijn ketting met specialisten in marketing automation.

Eind vorige week tekenden de partijen daartoe een overeenkomst. Vandaag maken ze het nieuws bekend, zonder in te gaan op financiële details. Het betreft een volledige overname, zo vertelt Joris de Bruijne, managing director van Add to Favorites, aan Emerce.

“Vorig jaar hebben we onze propositie gewijzigd: van alleen e-mail naar marketing automation over de kanalen heen”, datagedreven gepersonaliseerd communiceren. “We zagen dat de markt zich zo snel ontwikkelt dat we daar zelfstandig niet genoeg in mee konden. Toen zijn we de markt gaan verkennen en kwamen terecht bij CNBB. Ze kennen de markt en delen onze visie.”

Onder de vleugels van de nieuwe eigenaar wil De Bruijne zijn team uitbreiden. Nu is dat 32 man, maar dat kunnen er eind volgend jaar vijftig of meer zijn. De nadruk ligt op uitbreiding van expertises: sales, consultancy en het professionaliseren van de organisatie.

Over de propositie: “Wij steken graag in vanuit tactisch advies en operationele uitvoering. We sluiten daarmee aan op de trajecten die een klant strategisch heeft gedefinieerd.”

Add to Favorites blijft als een zelfstandige entiteit en onder eigen naam opereren.

Investeerder CNBB is mede opgericht door ex-CEO Lucas Brentjes en medeoprichter Arco van Nieuwland van Exact. Het fonds met kantoren in Rotterdam en Antwerpen doet doorgaans investeringen van tussen de vijfhonderdduizend en vijf miljoen euro. Eerder kochten ze Blinker en Mailplus en vormden die om tot Spotler.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond