Deel dit artikel
-

Investering van miljoen euro voor eCom Pro

eCom Pro, een zogeheten technische integrator van big data voor webwinkels, ontvangt een investering van een miljoen euro. Investeerder iMerge verwerft een belang van 25 procent in het acht jaar oude bedrijf.

Met het nieuwe kapitaal willen oprichters Haitse Wiersma, oud manager Pricewatch bij Tweakers.net en Toine Bax, oud-commercieel directeur van Kieskeurig, de groei van hun bedrijf versnellen. Dat moet zowel in Nederland als het buitenland gebeuren.

Het bedrijf van Wiersma en Bax kunnen hun cloudgebaseerde systeem gaan doorontwikkelen. Ze liften daarbij mee op het bereik en netwerk van investeerder iMerge van e-commerceondernemer Martijn Hoogeveen.

eCom Pro helpt webshopklanten met het integreren van grote hoeveelheden logistieke en productdata uit meerdere bronnen in hun ecommerce- en logistieke applicaties. “We zien daarom een toenemende behoefte aan het opschonen van grote databestanden binnen de e-commerceindustrie, juist omdat de omvang van de business en de eisen die aan webwinkelen gesteld worden blijven toenemen”, aldus Bax.

Foto: Erik (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond