Deel dit artikel
-

Kijkshop verkeerde al weken in nood

Kijkshop verkeerde kennelijk al weken in hoge nood. Zo hebben woeste klanten al weken hun bestellingen niet ontvangen. De winkelketen was afgelopen weken amper telefonisch bereikbaar voor klanten en op Facebook wemelt het van de meldingen over niet afgehandelde klachten.

De Zweedse eigenaar liet maandag weten dat per direct alle zeventig nog overgebleven filialen worden gesloten. Vandaag wordt het faillissement aangevraagd van vele tientallen vennootschappen.

Het Eindhovens Dagblad citeert onder meer de 23-jarige Thimo Vogelsangs uit Boekel. Hij vreest te kunnen fluiten naar zijn centen nu bekend is geworden dat de eigenaar van Kijkshop de stekker uit het bedrijf trekt. Hij zou zijn geld terugkrijgen, maar hoorde niets meer van Kijkshop.

Dat is het beeld bij veel klanten: hun leveringen werden geannuleerd maar het geld werd wel afgeschreven.

The One gaat nog door met het onlinewinkelconcept KijkBijMij, maar dat hangt formeel nog onder Kijkshop.

De Zweedse topman Björn Serving heeft inmiddels een afscheidsvideo op Facebook geplaatst.

Deel dit bericht

4 Reacties

903rtz

Lullig dat de webshop nog steeds ‘open’ is…

Seb

Dit faillissement zag je al van heel ver aankomen, ik zit niet op de stoel van de curator, maar ik zou hem adviseren heel goed te kijken naar de ontwikkeling van het TONE / KijkBijMij platform dat ten koste van Kijkshop is gefinancierd.

Mieke

De volgende kandidaten die aan de beurt zijn: Xenos en Blokker.

René

Als het geld is af geschreven, kan je het v/a jouw bank terug laten boeken naar je rekening. Volgens mij kan dat tot 3 maanden na afschrijving.
Fijne week allemaal.?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond