Deel dit artikel
-

Koers Bitcoin daalt snel na geruchten over verbod in China

De koers van Bitcoin daalt snel na geruchten dat dat China de Bitcoin wil gaan verbieden. Vandaag daalde de koers naar 3500 dollar. Twee weken geleden werd de 5000 dollar nog bereikt.

Of de geruchten enige grond hebben is niet duidelijk. China is wel het eerste grote land dat initial coin offerings (ICO’s) is gaan verbieden. Dat is een populaire manier voor technologiebedrijven om financiering op te halen door een nieuwe cryptocurrency uit te geven. De Chinese Centrale Bank vindt dergelijke ICPO’s illegaal.

Wel heeft een van de grotere wisselkantoren in China BTCC aangekondigd dat het zich uit de Chinese markt zal terugtrekken op 30 september zonder een duidelijke reden te noemen. Het platform neemt nu al geen nieuwe rekeningaanvragen meer in behandeling.

 

Deel dit bericht

9 Reacties

pieter - cryptoupdate

Alleen Btcchina.com heeft aangekondigd omzich terug te trekken. Dat lijkt te maken te hebben ivm een ICO. okcoin.cn en Huobi hebben namelijk nog geen melding gekregen van autoriteiten. En bitcoin zal nooit worden geblokeerd. maar wordt toegestaan via OTC. daar lijkt het naar toe te gaan. Want niemand heeft het nog bevestigd.

Bart

De koers daalde niet vandaag door dit nieuws. Dit was afgelopen weekend al bekend. Berichten jullie volgende week ook dat de topman van JP Morgan 2 dagen geleden heeft gezegd dat de Bitcoin een fraude munt is?

Lisa

Volgens Vic is het JPmorgan die het verziekt
Bron: https://youtu.be/SjyUwtUQaUg

paaki

yipee buy the dips,heb gisteren 15 btc gekocht,heb nog cash voor nog 15btc te kopen hmmmm, das lekerrr een dip komt goed uit bereid mijn positie’s ook uit in ripple ,nem,nxt, nog 5 jäar dan naar de zon for altijd alles uit zicht van die rotte belasting dienst in nld lekkerrrrr die schijfen belasting hier zeg

Coennos

De grootste daling van Bitcoin wordt veroorzaakt door die kerel van JP Morgan Chase “Bitcoin is oplichting” Check http://forum.cryptocurrencyclub.nl/index.php?topic=135.0

Dominique Fenucci

En dan is nu het moment aangebroke om al dat geld in ripple te steken !
Gemaakt door de machtigste mense ter wereld AKA de bank zelf …
Staat momenteel op 17cent

peter

De bitcoin , is de nieuwe digitale munt van de toekomst, net zoals we naar een digitale economie gaan . de bitcoin verbieden is lachwekkend , die kan je gewoon niet verbieden als mensen hem gebruiken . Het is de ideale manier om banken en overheden volledig buitenspel te zetten ! overheden en banken hoeven niet overal met hun neus in te zitten . Ja het is natuurlijk een grote doorn in het oog van overheden die geen controle meer hebben op de kleine spaarder en belegger . De bitcoin zorgt voor meer privecy en een meer rechtvaardiger systeem . de grote die kunnen frauderen , de kleine nu ook . dat is pas rechtvaardig .

Rob

Zie bitcoins als postzegels , betalen ermee zal bijna niemand doen ivm fluctuatie van de prijs. Vasthouden en wegstoppen aka postzegels verzamelen.. de blockchain is de toekomst voor vele bedrijven daar gaat het om. Stoppen zal het dus nooit meer. To the moon! Als je deze uitdrukking begrijpt.

Abraham

Kan iemand mij adviseren waar ik het beste kennis kan vergaren over de bitcoins en crypto-currency in het algemeen? Wil namelijk dat beetje geld dat ik heb hierin investeren, echter ben ik “new to the game”.

bij voorbaat dank.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond