Waarde Bitcoin heel even 5000 dollar

De waarde van de Bitcoin heeft dit weekend heel even de magische grens van 5000 dollar bereikt, iets dat lange tijd niet voor mogelijk werd gehouden. Inmiddels is de koers weer tot 4670 dollar gedaald.

Van alle cryptomunten verloor Bitcoin afgelopen uren het minst, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin moesten grotere verliezen incasseren.

Nu nu 5000 dollar (kort) is gehaald, voorspellen sommigen een verdere stijging naar 10.000 dollar. In 2010 werd de waarde van de digitale munt zelfs nog in centen geteld.

Beleggersvereniging VEB waarschuwde afgelopen week opnieuw voor een zeepbel. De hooggespannen verwachtingen over Bitcoin hebben veel te maken met de schaarste van de munt. Er is hier geen centrale bank die oneindig geld kan bijdrukken of op een andere manier de waarde van de munt kan beïnvloeden.

3 Reacties

Bitcoin gaat de hele wereld veranderen, het besef is nog niet daar voor “all to see”.Wanneer massa adoptie is gekomen voor de crypto’s hebben we 2 geld systemen naast elkaar.De banken zijn dan na verloop van enige tijd niet meer nodig, dag “Bank agenda” om de mensheid slaaf te houden.Als de mensheid dat gaat begrijpen gaat er pas iets moois gebeuren op aarde voor iedereen!Dat is de kracht van de bitcoin.Iedereen kan zich eindelijk ontplooien.
Je kan nu je huiswerk over de waardeloze fiat geld creatie, en de geniale Blockchain, en dan instappen op de crypto trein die nog steeds vertrekt op gezette tijden ( dips in de crypto markt ) en erg rijk de overgang maken naar het nieuwe geld systeem, of later met een minder gevulde portemonee.
Maar rijkdom in geld en verstand, komt er straks voor iedereen.

@ Tempe 3 september, 2017
Leuk verhaal, dat zeggen alle bitcoin gekkies.
Het kan ook morgen volledig instorten, of verboden worden. Of wat dan ook. Of het wordt wel heel groot. Maar ik denk dat overheden dat gewoon gaan verhinderen.

Overheden gaan het echt niet verbieden, systeem is meer en veel betrouwbaarder dan banken, FBI schijnt de meeste coins te hebben, met oprollen van een witwas bedrijven.
Rusland heeft afgelopen weekend een samenwerking afgesloten met een bekende populaire cryptomunt.
Rusland is als land de grootste olie leverlancier, denk je nu echt dat dit land nog dollars en euros wil bezitten die vervolgens door andere overheden geblokkeerd worden bij banken in zwitserland, door jarenlange sancties tegen Poetin zijn vrienden, dat geeft al aan hoe manipulatief het huidige geldsysteem is. 200 jaar terug was het ook ongelooflijk dat we nu papier geld kennen en daar van alles mee kunnen kopen, we betalen al met eentjes en nullen tegenwoordig via electronische overboekingen met ouderwets geldsysteem.
Ooit is de waarde van de dollar gelijkgesteld door de amerikanen met de olie die nog in de grond zit en er nog uitgehaald word, daardoor kunnen ze nog steeds dollars bijdrukken of bijmaken, dit zakt ook een keer in zeker met de Trump opstelling waar de EU en andere landen mee te maken hebben gehad of krijgen.
De munten zijn direct geld, en in bijna alle restaurants in Japan word de bitcoin geaccepteerd.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug