Deel dit artikel
-

KPN rolt TV Plus uit

KPN lanceert naar eigen zeggen een totaal nieuwe manier van televisiekijken in Nederland. Met KPN TV+ komen het ‘allerbeste’ van live tv en de beste streamingapps voor het eerst samen op één scherm. Hierdoor wordt het voor tv-kijkers makkelijk om te zappen naar Netflix, Disney+ of Videoland en weer terug. En het is mogelijk om te zoeken naar die ene film of serie in het tv- of streamingaanbod en je zo met één druk op de knop te voorzien van het beste entertainment.

Tv-kijken is volgens KPN de afgelopen jaren sterk veranderd. En daardoor is er meer te zien dan ooit, verspreid over verschillende zenders en apps.

TV+ is een een settopbox met Android TV waarmee abonnees lineaire tv kunnen kijken en apps via de Play Store kunnen downloaden.

Naast de zogenoemde ‘cross-content search’, het makkelijk aan en uit kunnen zetten van entertainmentdiensten, het eenvoudig heen en weer kunnen zappen tussen streaming en live tv, is het mogelijk KPN TV+ met spraak te bedienen via de afstandsbediening. Met al deze mogelijkheden wil KPN zijn koploperspositie, ook als het gaat om beste tv-kwaliteit, nóg verder verstevigen.

KPN TV+ is vanaf vandaag beschikbaar voor nieuwe internetklanten van KPN. Voor de meest uitgebreide entertainment ervaring kies je voor het KPN TV+ abonnement met tv-zenders. Daarbij krijg je live tv-zenders en al je streaming apps op één plek. Voor de streamers die geen live tv-zenders willen kijken, is er KPN TV+ alleen streamen met een zeer scherpe prijs van 3,50/mnd. Bestaande klanten krijgen binnenkort ook de mogelijkheid om de overstap te maken naar het nieuwste tv-product.

Deel dit bericht

2 Reacties

D kers

ik zou wel weer formule 1 willen kijken ,en dat is dan ook het enige wat mij boeit aan sport,maar hoe .Via play is erg duur voor gepensioneerde .
kan ik dat dan ook Streamen of op een goedkopere manier kijken .
graag uw reactie .

met vriendelijke groet
D kers

M van Velthuisen

F1tv werkt uitstekend. maandelijk of een jaar abonnement. is een stuk goedkoper als voaplay

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond