Deel dit artikel
-

MediaMarkt start voor dertiende keer online prijzenfestival

MediaMarkt organiseert van donderdag 25 januari tot en met zondag 29 januari voor de dertiende keer zijn jaarlijkse BTW Weg Ermee-actie. De retailer betaalt in die periode de BTW op bijna het gehele assortiment. Dat levert het bedrijf vooral extra bezoekersverkeer op.

Vorig jaar bezochten ruim 1,1 miljoen mensen de MediaMarkt-winkels tijdens de actieperiode. De webshop trok in vier dagen tijd bijna 3 miljoen unieke bezoekers, een toename van 24,9 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Ruim een kwart van de consumenten stelt elektronica-aankopen zelfs uit om van deze actie te profiteren, citeert MediaMarkt onderzoeker GfK.

Het populairste product van 2017 was de Google Chromecast, waarvan er tijdens de actie meer dan 10.000 werden verkocht. Dit jaar verwacht de elektronicaketen een sterke vraag naar OLED TV’s met 4K beeldkwaliteit.

Voor leden van de MediaMarkt Club begint de actie overigens al op woensdagavond 24 januari. Clubleden van MediaMarkt zijn online en in de winkels welkom van 18.00 tot 22.00 uur.

MediaMarkt begon eind 2015 een loyaliteitsprogramma en realiseerde binnen een maand 60.000 registraties. Clubleden krijgen onder meer voorrang bij evenementen zoals optredens of signeersessies van bekende artiesten.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

12 Reacties

Seb

De actie zou beter Oplichterij Weg Ermee geheten. Mediamarkt verhoogt namelijk enkele weken voor deze actie steevast de prijzen.

Maurice Vos

Sinds wanneer is dit nieuwswaardig? Gaat Emerce alle promoties van alle (r)etailers hier voortaan vermelden?

Jan

Tja.. geen nieuws in het media landschap, bitcoins worden elke dag de vloer ingetrapt.
Ben blij met dit nieuws, hoef ik niet naar de telegraaf 😉

Eddie

Vorige week koste de SONOS Sub € 679.
Sinds deze week kost hij € 799,00
Verder hoef ik hier lijkt me niets aan toe te voegen wat betreft de “actie” van de Mediamarkt.

Johan

Niet zo zeuren altijd. Alle retailers en dus concurrenten van mediamarkt hebben de prijs bijna verhoogd naar 799. Zij werken met dagprijzen en he product is bij bijvoorbeeld coolblue, bcc , wehkamp etc even duur. Kijk anders even de tweakers pricewatch voordat je kritiek gaat uiten.

Je kan de sub toch ook gewoon ergens anders kopen? Ik heb vorig jaar tijdens de btw actie een 27 inch monitor met 17% korting gekocht na maanden van vergelijken. Dus het is zeker niet waar dat alle prijzen omhoog gaan. Ik kan mij wel voorstellen dat de producten die al in de actie zijn naar de reguliere prijzen verhoogd worden, namelijk dezelfde prijs als wat het kost bij de concurrent.

Seb

@Johan

Heeft niks met zeuren te maken, zijn gewoon oplichters praktijken en je klant voor de gek houden. Zowel de Consumentenbond als Testaankoop in Vlaanderen hebben veelvuldig over deze ‘acties’ gewaarschuwd.

Er zal vast wel eens een échte aanbieding tussen zitten, maar over de hele linie klopt het niet.

Brilletje

Nou Seb heb net de samsung galaxy s8 gekocht toch mooi 160 € goedkoper incl 50€ aktie samsung 475€ koopje toch

E

Elke keer wordt voor deze actie de prijs verhoogd, dit is volksverlakkerij.
Een dikke min voor Mediamarkt.

C. De Neef - Mediamarkt

Eerlijk is eerlijk het door ons gewenste apparaat hebben we een aantal weken qua prijs gevolgd en is niet in prijs verhoogd voor de actie. Wij hadden een voordeel van €300,00.

Daantje

Wij waren toe aan nieuwe wasmachine en die 2 weken gevolgd, prijs is hetzelfde gebleven, nu dus 140 euro echte korting. Het ligt een beetje aan het artikel en op de website waarschuwen ze je er voor, ik was ook sceptisch, maar heb nuntoch behoorlijk wat voordeel.

joep - tatasteel

brilletje normaal kost die ook 489 euro dus echt en actie wat je hebt noem ik het niet en ja het is oplichting verleden week COD WWII gekocht voor 54 euro nu kost die 67 euro snap niet eens waar die prijs vandaan komt want geen concurent heeft dir prijs oja bol.com heeft hem tijdelijk aangepast maar dit is gewoon stelen wat ze doen

Angelo

Het doen van een impuls aankoop is natuurlijk verleidelijk als men ‘korting hoort roepen maar als je een aankoop goed overweegt en de markt verkent kan je zeker je voordeel doen. Wie belazerd wil worden hoeft daarvoor niet naar de Mediamarkt. Dat doen ze allemaal zo nu en dan. Koop Bewust en doe je huiswerk.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond