Deel dit artikel
-

Modeplatform Frendz lanceert digitaal betaalmiddel

Het modeplatform Frendz, dat is voortgekomen uit de doorstart van warenhuis V&D, lanceert de FashionCoins, een digitaal betaalmiddel dat exclusief op Frendz te gebruiken is.

De FashionCoins kunnen al drie maanden verzameld worden door gebruikers, maar pas deze week kunnen ze ook worden ingewisseld.

Tijdens de FashionCoins promoweken ontvangt de gebruiker voor elk in-app aankoopbaar artikel honderd extra FashionCoins bij de kassa. Die kunnen weer worden gebruikt voor een volgende bestelling.

Ook wordt er samengewerkt met een aantal partnermerken zoals Josh V, Circle of Trust, Suitable en Lofty Manner. Bij aankoop van één van hen producten worden er ook FashionCoins weggegeven die kunnen worden ingeleverd bij een nieuwe bestelling.

Frendz startte eerder dit jaar met tussen de veertig en vijftig partners waarvan de artikelen direct in de app gekocht kunnen worden. Geld wordt verdiend door een afdracht van een euro per transactie en een commissie van tien procent van netto-omzet, na retourzendingen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond