Deel dit artikel
-

Nederlandse reiziger wil maatwerk

Reizigers wensen een persoonlijke benadering en verwachten maatwerk. Dat is een van de uitkomsten van het onderzoek The Future of Travel dat Blauw Research in opdracht van Webloyalty uitvoerde naar heden en toekomst van de Nederlandse reisbranche. De helft van de respondenten die een website van een reisaanbieder bezoeken, willen direct vakanties zien die bij de persoonlijke situatie passen. Maar weinig sites bieden die mogelijkheid. 94 procent van de consumenten verwacht dat het over vijf jaar heel makkelijk is om (online) zelf alle facetten van een reis samen te stellen.

fot-infographic-total

Deel dit bericht

4 Reacties

Osman Mrzljak

Hoi,

duidelijk en vooral mooie weergegeven (kan ik veel van leren). Het zal nog veel tijd kosten om een merkbare verandering in travel te zien. Terwijl nog zeer basale zaken online niet goed geregeld kunnen worden ( http://goo.gl/8q3pzO ) worden vaak inspanningen gedaan om personalisatie in te richten gebaseerd op verkeerde factoren zoals geslacht, postcode, leeftijd, etc.

Voor een personalisatie van moet je weten “wat de klant is ” en niet “wie is de klant” (http://goo.gl/3tMQFR).

Fijne avond nog.

Harry

Bij http://www.hlpmij.nl krijg je een top5 van vakanties die het beste bij jouw situatie passen. ‘k Geloof dat je maar een handjevol vragen hoeft te beantwoorden. Sluit helemaal aan op de trend die hierboven wordt omschreven.

Herbert ten Have

“Vakantiegangers willen inspiratie en reviews”

Hoe kunnen reisorganisaties zich nog onderscheiden? Hoe geloofwaardig zijn geschreven reviews of geënsceneerde korte films? Het meest geloofwaardig zijn videos van enthousiaste vakantiegangers zelf. Video montage platform Viedit maakt het eenvoudig om authentieke beelden te verkrijgen en ze te monteren tot korte sprekende films die selectief getoond kunnen worden.

Inspriratie? http://www.viedit.com/user-generated-content

Gijs Vroom

@Herbert
We stellen inhoudelijke bijdragen op prijs, maar dit is enkel reclame voor je videoplatform. Als je wilt adverteren, neem dan contact op met sales?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond