Deel dit artikel
-

Nederlandse vluchtenzoeker zoekt wereldwijd

Het Nederlandse GeniusTravel lanceert naar eigen zeggen de eerste zoekmachine voor het vinden van vluchten wereldwijd op prijs: GeniusFlight.com. In samenwerking met Skyscanner genereert de site zoekresultaten uit de meest actuele vliegtarieven van zo’n 1000 luchtvaartmaatschappijen.

Met één zoekactie worden de gegevens van meer dan duizend luchtvaartmaatschappijen op prijs gesorteerd. Ook kan worden gezocht naar de beste hoteldeals via zustersite GeniusHotels.com. In samenwerking met Booking.com creëert GeniusHotels.com een aanbod van meer dan 460.000 hotels wereldwijd. Het nieuwe systeem is vergelijkbaar met GeniusFlight.com: met een schuifpaneel geef je het budget aan, je selecteert een datum, een periode en voert een bestemming (stad of land) in.

Met de lancering van GeniusFlight.com en GeniusHotels.com speelt GeniusTravel naar eigen zeggen in op de groeiende populariteit van affiliate marketing reissites. Van alle reizigers met een internetverbinding, kijkt 71 procent op prijsvergelijkingssites.

Emerce organiseert op 12 juni Emerce eTravel, het netwerkevent voor de online travelbranche.
 

Deel dit bericht

1 Reacties

Joost

Zucht….wéér een nietszeggende vergelijker die zijn content weer uit een andere machine haalt. Genius is niets anders dan een laagje over de zoekmachine van Skyscanner heen. Affiliate is iets anders dan een partnership mensen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond