Deel dit artikel
-

Nieuw event Emerce: Digital Food

Op 26 maart 2019 vindt de eerste editie plaats van Digital Food, een nieuw evenement dat Emerce samen organiseert met Foodlog.

Het event Digital Food adresseert de digitale kant van een markt waar jaarlijks 65 miljard euro in omgaat. Klantgerichte technologie en e-commerce dringen zich onhoudbaar op. Het event in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam geeft context.

Waar komen we vandaan? Waar staan we nu? Wie zijn en worden de belangrijkste spelers? En hoe ziet de Food Industry er over 3 tot 5 jaar uit?

Op het podium geven experts duiden maar ook handvatten om toe te passen in de strategie van bezoekers. Krijg bruikbare insights over de digitalisering van de winkelketen, de verschuiving van het kopen van voedsel tot het kopen van een leefstijl, subscriptionmodels, de geheimen van een succesvolle multichannel strategie, het optimaal gebruik maken van data, en de rol van de spraakinterface. Dit is geen toekomstmuziek meer maar wordt dagelijkse praktijk.

Foodlog brengt bij Digital Food zijn expertise in als onafhankelijk nieuwsplatform over voedsel, gezondheid en eten & drinken. Ook Emerce.nl biedt onderdak aan een nieuwskanaal over foodbusiness.

Foto: barbasia (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond