Deel dit artikel
-

Nochii Online Marketing valt in handen van Happy Horizon

Online marketingbureau Nochii uit Amsterdam wordt onderdeel van de Happy Horizon-groep uit Eindhoven. De overname wordt nu pas bekendgemaakt, maar vond afgelopen 10 december reeds plaats.

“Deze uitbreiding past in de ambitie om binnen nu en drie jaar tot de top vijf van onafhankelijke Nederlandse digital marketing groepen te behoren”, licht directeur Walter van de Wege van Happy Horizon in een persbericht toe. Hij heeft nu een team van dertig man in Amsterdam. Er is ook een filiaal in Apeldoorn en Nistelrode.

Inmiddels telt Happy Horizon ruim 235 digitale medewerkers en ondersteunt het honderden organisaties bij hun digitale ambities.

Maarten de Graad, die bij Nochii aanblijft als managing director, over de overname: “Er is veel interesse in bureaus als het onze. De consolidatie in het onlinemarketinglandschap is volop aan de gang. En dat is logisch: je moet groeien en verbreden om bij te kunnen blijven. Dus het was voor ons een logische stap om aan te sluiten bij een groter geheel. De combinatie van de gemoedelijke cultuur, de ambitie en het niveau waarop Happy Horizon acteert gaf de doorslag om met hen verder te gaan.”

Hoeveel geld met de overname is gemoeid houden de partijen voor zich.

Foto: FaceMePLS (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond