Deel dit artikel
-

Nu.nl, Deliveroo en ANWB naar Emerce Conversion


Verandering is er altijd. Soms te snel, soms langzamer dan je zou willen. Constante verandering kan het lastiger maken om werkwijzen, roadmaps, en processen op te zetten en te volgen. Hoe creëer je een cultuur waarin data-gedreven en klantgerichte beslissingen centraal staan? Lars Harmsen van HomeQgo geeft je op Emerce Conversion op 21 april concrete handvatten om een duurzame data-gedreven bedrijfscultuur op te zetten.

Op Emerce Conversion, dit jaar in Inn Style in Maarssen, bespreken experts in digital en CRO bespreken de meest succesvolle cases en nieuwste technieken voor het experimenteren en optimaliseren.

Het customer experience team bij fonQ heeft een volwaardig CRO programma opgebouwd binnen één jaar. Door de aanpak en focus draagt het programma bij aan de doelstellingen van de organisatie en is er naast optimalisaties veel ruimte voor innovatie thema’s. Je hoort meer van Kylie Verveld.

Welke kracht schuilt er in serverside testen via apps? En wat kun je leren als testen langer dan een maand lopen? Lucia van den Brink van Nu.nl vertelt over het testproces bij een van de grootste (8 miljoen bezoekers per maand!) websites van Nederland.

Wat is het geheim achter succesvolle A/B-testen? Waarom is psychologie en neuromarketing zo razend populair? En wat kan je leren van ruim 600 testen? Het antwoord ligt verborgen in de eeuwenoude natuur van de mens. Hoe? Dat legt Tim Zuidgeest
van Unravel Research je uit.

In veel bedrijven is Customer Experience Optimziation (CXO) nog steeds de verantwoordelijkheid van een CRO-specialist of een klein team. Vaak staat die werkwijze de werkelijke groei door onderzoek en validatie in de weg. Maurice Beerthuyzen van ClickValue geeft handzame tips waarmee je een grote stap in de goede (CXO)richting kunt zetten.

Vele duizenden consumenten staan 24/7 met jouw merk in contact. Omni-channel en on-demand. Ieder met eigen unieke behoeften. Voor conversie optimalisatie is het belangrijk om continue relevant en persoonlijk te zijn. Daarvoor is meer nodig dan traditionele segmentatie en marketing automation, In een sessie met Erwin van Oosten van Building Blocks leert hoe je met AI kan beginnen en met personalisatie direct impact maakt op je conversiecijfers.

Erin Weigel, nu van Deliveroo, blikt terug op de circa 1400 A/B testen bij haar vorige werkgever Booking.

Bij de ANWB werd een cultuuromslag gerealiseerd: van zoveel mogelijk bouwen naar optimalisatie. Van leuke ideeën uitproberen, naar datagedreven ideeën valideren. Van live zetten en taart eten, naar valideren en leren. Mariska Buijs vertelt hoe dat proces is verlopen.

Emerce Conversion: Culture of experimentation vindt plaats op 21 april. Kaarten bestel je hier

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond