Deel dit artikel
-

Opnamen Emerce Next gestart

We zijn hard bezig met de opnamen van het eerste online congres van Emerce Next, dat vanaf 26 mei is te volgen.

Zeker twintig techpresentaties worden in de Beurs van Berlage opgenomen en op 26 mei ter beschikking gesteld. Je kunt die dag ook chatten met experts in marketing en technologie en we organiseren Zoom (videobel) sessies met verschillende bedrijven.

Next is het Emerce techfestival waar vooral jonge professionals zich op hun carrière kunnen oriënteren.

Er zijn presentaties van Bas van de Pol van Ciphix over robotisering en digital workforce, Avinash Changa van WeMakeVR over het inzetten van VR, Alexandru Iosup, hoogleraar aan VU Amsterdam, over cloud computing en ecosystemen, Lee Boonstra van Google over kunstmatige intelligentie voor klantondersteuning, Sendil Kumar van Uber over microdiensten en Henk Boelman van Microsoft over hoe je machine learning in kunt zetten als ontwikkelaar.

De presentaties zijn ook na afloop terug te kijken.

We nemen het congres op in de Beurs van Berlage, waar juni 2019 de fysieke variant plaatsvond als onderdeel van een driedaagse. Dit jaar worden deze activiteiten uit elkaar getrokken. E-Commerce Live en Digital Marketing Live vinden, indien de omstandigheden het toelaten, alsnog plaats in de Beurs van Berlage begin november.

Als je onder de 30 bent is registratie gratis.


Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond