Deel dit artikel
-

Pricewise koopt Vergelijken.nl

Vergelijkingssite Pricewise heeft, naar nu blijkt, het domeinnaam Vergelijken.nl voor een kleine zestigduizend euro gekocht uit een veiling door BVA Auctions.

Tussen Sinterklaas en Kerst eind vorig jaar woede nog even een biedingenstrijd rondom Vergelijken.nl (leeg). Uiteindelijk stokte de teller na meer dan honderd biedingen op 59.500 euro. Waarbij een toen nog onbekende partij diep in de buidel had getast om het in marketingtermen sterke domein te bemachtigen.

De website simonlyvergelijken.nl merkt nu op, via het Whois-register van SIDN dat Verzekeringssite BV de nieuwe eigenaar is geworden. Dat is ook het bedrijf achter vergelijkingssite Hoyhoy.nl. Die vielen in handen van het Nederlandse bedrijf Pricewise in 2016.

Pricewise is een vergelijker van energie- en telecomdiensten en verzekeraars en geldleners. Een naam als Vergelijken.nl kan door de leiding als herkenbaarder en daarom aantrekkelijker worden gezien.

Het bedrijf is ook in andere EU-landen actief. In onder andere Frankrijk, België, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Italië en Groot-Brittannië organiseerde het energiecollectieven. Tot 2016 stapten meer dan 2,5 miljoen consumenten in Europa over via die initiatieven.

Foto: Yogesh Mathre (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond