Deel dit artikel
-

Retro webshop TopVintage opent eerste boutique

TopVintage, de online retro webshop, opent haar allereerste boutique bij het kantoorpand aan de Wiebachstraat 9 in Kerkrade. In het weekend van vrijdag 6 september en zaterdag 7 september vindt de feestelijke opening plaats.

Naast dat klanten de retro dameskleding nu ook ‘offline’ kunnen voelen en passen, is er volgens de webwinkel veel energie gestoken in het retro design, de ruime paskamers en vele vintage details van de boutique. Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met designer en kunstenaar Frank van den Broek.

TopVintage is elf jaar geleden begonnen als een exclusieve web boutique. Tegenwoordig biedt de webwinkel uitgebreide collecties retro-geïnspireerde dameskleding van meer dan 200 merken, waaromder King Louie, Collectif Clothing, Vintage Diva, Banned Retro en Miss Candyfloss.

De eerste 250 klanten ontvangen een goodiebag.

Deel dit bericht

2 Reacties

bert

Wel krom dat een retro winkel het woord vintage gebruikt in de bedrijfsnaam. Ik zoek door dit soort misbruik enkel nog op “vintage -retro”. Vintage is echt oud, retro is nieuw in een klassiek sausje.

Angelique - TopVintage

Beste Bert,
TopVintage is als echte een vintage winkel begonnen, er is geen sprake van misbruik… dus mea culpa 😀 Als je een groei doormaakt als winkel dan ga je niet halverwege je bedrijfsnaam veranderen toch? En dan… what’s in a name… American vintage, Zalando, Wehkamp, Bol…
Liefs, Angelique van TopVintage ;-D

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond