Deel dit artikel
-

Roadmap haalt 4 miljoen euro op

Roadmap, het mobiele reisplatform voor multinationals, heeft een financieringsronde van 4 miljoen euro voltooid. De ronde werd geleid door Newion Investments en de oprichters van Roadmap zelf.

Roadmap zal de financiering gebruiken om de digitale reiservaring verder te ontwikkelen en om marketing en sales te laten groeien. De startup is in april 2015 opgericht door CEO Jeroen van Velzen, CCO Koen Bavinck en COO Markus Emmer met het doel om de reiservaring voor zakenreizigers te verbeteren. Volgens Van Velzen is het huidige klantenportfolio goed voor 3 miljard dollar aan zakenreisuitgaven per jaar.  

Roadmap brengt alle zakelijke reisaanbieders samen in één  app die grote ondernemingen in staat stelt hun reisprogramma beter te beheren en de betrokkenheid van reizigers bij het reisbeleid van de onderneming te vergroten.

De app wordt op maat gemaakt voor de onderneming om medewerkers te begeleiden tijdens hun reizen door real-time reisinformatie te combineren met bedrijfsspecifieke informatie en ervaringen van collega’s.

Reizigers krijgen zo alle informatie te zien die ze normaliter in consumentenapps ook voorgeschoteld krijgen, aangevuld met de kennis van collega’s en het zakelijke reisteam.  

 

Deel dit bericht

1 Reactie

Wouter

Ik snap het niet. Je maakt white label Google Maps inclusief ervaringen van collega’s? Ervaringen over de reis, over de bestemming, over je werkgever, hoe je er het beste komt. Ik snap het niet.

Groet,

Wouter

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond