Deel dit artikel
-

Scoupy in samenwerking Limburgse uitgeverij A&C Media

Uitgeverij A&C Media gaat de regionale verkoop voor Scoupy verzorgen. In ruil daarvoor biedt het zijn adverteerders een mobiele locatiegevoelige manier om kortingsbonnen te verspreiden via smartphones.

De samenwerking krijgt de titel Voordeel Gezien en bedient het publiek in en om Roermond vanaf 14 april met coupons van lokale ondernemers op hun mobiel. Daarvoor moeten ze wel de app Scoupy op hun toestel hebben. En naast de landelijke ketens moeten ook dan ook lokale adverteerders kortingsacties houden.

Het verkoopteam van A&C Media verzorgt de commerciële contacten met de lokale markt. Daarin verandert niets. Wel krijgen kunnen ze hun klanten een nieuw kanaal aanbieden in de vorm van toegang tot Scoupy en de 610.000 mensen die de app installeerden. Kortingsacties verschijnen zowel in de krant als in de app. Ondernemers sluit hiervoor een abonnement af voor een x-periode.

De samenwerking wordt in de loop van de maand zichtbaar voor zo’n veertigduizend mensen in de regio Roermond in de Trompetter en roermond.gezien.nl. Daarna breidt A&C Media zijn verkoopinspanningen uit naar andere gebieden in Limburg en zuid-oost Brabant.

Om betere aansluiting te vinden tot de lokale adverteerdersmarkt is Scoupy bezig regionale uitgevers aan te sluiten. De uitgever kan een lokaal relevante mobiele advertentiepropositie aanbieden zonder dat hij geld hoeft te investeren in de ontwikkeling van een eigen app. Scoupy hoeft op zijn beurt zijn verkoopapparaat niet verder te vergroten.

Scoupy sloot eerder al een vergelijkbare overeenkomst met Groot Westland.

Deel dit bericht

1 Reactie

C. Valli

Top, we gaan er binnenkort mee starten

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond