Deel dit artikel
-

Sitecore koopt e-commercespecialist

Technologiebedrijf Sitecore neemt commerceserver.net over van eigenaar SMITH, voorheen Ascentium.

Hoeveel CEO Michael Seifert (foto) daarvoor betaalt, is niet bekendgemaakt. SMITH is een partner uit Sitecores eigen netwerk, wat doet veronderstellen dat niet de hoofdprijs is betaald.

Ties Arts, vertegenwoordiger van de kopende partij in de Benelux, legt zijn relaties per mail uit: “Brancheanalisten onderstrepen regelmatig de behoefte onder retailers aan een integrale benadering van hun bedrijfsvoering die de volledige regie heeft over de totale klantbeleving. Bij Sitecore begrijpen we dat, het is de filosofie achter ons Customer Experience Platform. Onze filosofie blijft dat Sitecore een open platform is. Onze partnerships met andere e-commerce leveranciers blijven daarom ongewijzigd.“

Sitecore is leverancier van een CMS-systeem met geïntegreerde marketing- en klantcontactmogelijkheden. Daar kunnen IT-diensten van derden aan worden gekoppeld, zoals social- en commercecomponente. De overname van commerceserver.net, oorspronkelijk ontwikkeld door Microsoft, brengt de e-commercekennis uit de periferie naar het hart van de kopende partij.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond