Deel dit artikel
-

Travix stelt Taco Morelisse aan als COO

Travix wil internationaal groeien en heeft daarom Taco Morelisse benoemd tot Chief Operating Officer (COO). Dit is een nieuwe functie binnen Travix, het moederbedrijf van onder andere CheapTickets, BudgetAir en Vliegwinkel.

Morelisse wordt verantwoordelijk voor de implementatie van de groeistrategie van Travix, en let daarbij op operational excellence en strategische planning. Travix wil naar eigen zeggen het voortouw nemen in het creëren van toonaangevende innovaties om de toekomst van de online reisbranche vorm te geven. CEO John Mangelaars: “Om Travix naar het volgende niveau te brengen, zullen we ons wereldwijde bereik vergroten, onze cross-selling activiteiten uitbreiden en de personalisatie van onze proposities versterken.”

De drie belangrijkste prioriteiten van Morelisse zijn het uitvoeren van de groeistrategie van Travix, vernieuwing brengen in de klantervaring, met name op het gebied van mobile, en het implementeren van de agile manier van werken binnen de Travix-organisatie.

Morelisse is niet helemaal nieuw bij Travix. Na zijn functie als CEO van Kluwer richtte hij Nelson Ventures op en was extern adviseur voor de Raad van Bestuur van Travix. Vanaf 2014 droeg hij bij aan de beleidsontwikkeling van Travix. Als COO zal hij rechtstreeks rapporteren aan Mangelaars.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond