Deel dit artikel
-

Uber, D-Reizen en TripRebel op Emerce eTravel

Onder andere Robbert Meerpoel (D-reizen), Tessa aan de Stegge (Cherry Picker), Christiaan Solcer (Tiqets), Jens Steenhuis (PaperFlies) en Brechtje de Leij (Nu.nl) spreken op 12 juni op Emerce eTravel, hét evenement over online en mobile innovaties voor de reisbranche. Dit keer in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

De buitenlandse gast is dit keer Andy Owen Jones, die het zal hebben over Big Data-analyses in de reisbranche. Owen Jones is CEO bij bd4travel en directeur bij Multicom products. Ooit was hij chef IT bij Virgin Atlantic en deed hij het merkenbeleid voor British Airways First Class. Carlos Borges zal namens TripRebel hebben over prijsperceptie.

Niek van Leeuwen, general manager voor Uber in Nederland, spreekt over mobiel engagement. Het is een van de snelst groeiende startups van dit moment. Met de Uber-app bestel je met één druk op de knop een auto met chauffeur in meer dan honderd wereldsteden.

Wouter Blok adviseert vanuit Google internationale adverteerders op het gebied van analytics en attributie. Hiervoor was hij CMO bij EasyToBook.com (aangekocht door Travix in 2011 en MakeMyTrip in 2014). Ook was hij vanaf de start betrokken bij zoekmachinebureau ClearSense (aangekocht door de Gouden Gids in 2006).

Het volledige programma is hier te vinden, tickets bestellen kan hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond