Deel dit artikel
-

Vergelijk.nl verkoopt site voor flash sales

SuperDagDeal, de site voor flash sales van Vergelijk.nl, is overgenomen voor een onbekend bedrag. De site is tijdelijk uit de lucht.

Op de site van SuperDagDeal wordt melding gemaakt van de overname. Volgens Levi van Wijngaarden, label manager voor Vergelijk in Nederland en België, is de site verkocht aan Golden Experience, de uitbater achter GoldenDeals.nl, een site waarop dagelijks regiodeals worden getoond.

Wijngaarden wil het bedrag van de verkoop niet vrijgeven. Op de vraag of hij een indicatie kan geven of het om tienduizenden euro’s of wellicht minder gaat, geeft hij aan dat er een aparte regeling is gemaakt en dat het daarom moeilijk is uit te drukken in euro’s.

Vergelijk.nl zegt blij te zijn met de verkoop. Wijngaarden: “Wij krijgen nu weer meer focus op waar we goed in zijn, het vergelijken van producten. Met SuperDagDeal weken we af van onze strategie.”

SuperDagDeal trok als zelfstandig label minder bezoek dan Vergelijk.nl had gehoopt. “Omdat we met Vergelijk.nl bijna een bereik hebben van drie miljoen mensen, was er wel genoeg verkeer om door te sturen en het daarmee een succesvol concept te maken”, aldus Wijngaarden.

SuperDagDeal zou ‘licht winstgevend’ zijn. “Niet genoeg om op de huidige manier door te gaan. We zaten duidelijk op een punt dat we meer moesten investeren om het verder door te laten groeien en het een concurrent te laten zijn van een succesvol concept als iBood, of we moesten een andere oplossing zoeken.”

Deel dit bericht

7 Reacties

Vergelijken begint hier!

Het ziet er nog wel exact uit als de layout van Vergelijk.nl.

herman schwarte

wij hebben 29-02. 2 all wallets pasjes besteld nog steeds
niets van gehoort hoe zit dat

c.a. wijsman

op 6-2-12 een pandigital android e-reader besteld: nog steeds niet ontvangen! wel een bevestiging.
op 5-3-12 nogmaals een pandigital android e-reader besteld, nu zelfs geen bevestiging ontvangen!! ook geen antwoord op mijn e-mail gekregen!!! ben dus waarschijnlijk ruim E 200,00 kwijt!!!!

Peter Hubers

Op 20-03-2012 heb ik 2 sfeervolle RGB Ledlichtstrips besteld en betaald (144,95). Tot op heden echter nog niets ontvangen. Graag een reactie

Peter Hubers

Op 20/03/2012 heb ik twee Sfeervolle RGB Ledlichtstrips besteld en betaald (144,95) tot op heden echter nog niets ontvangen. Graag een reactie

Chantal

Typisch dat de layout er inderdaad nog hetzelfde uitziet als Vergelijk.nl. Volgens mij kunnen we deze website wel als afgeschreven beschouwen, heb niet het idee dat daar nog veel besteld gaat worden.

N.Leijen

30-07 2013 een laptopkoeler besteld, heden 06-08-2013 nog niets ontvangen, Graag een reactie

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond