Deel dit artikel
-

Vergelijk.nl zet shop met beste service in het zonnetje

Een kleine, specialistische webwinkel kan een van de beste van Nederland blijken wanneer Vergelijk.nl eind volgende maand zijn eerste Award gaat uitreiken.

Webwinkelweblog.nl meldt dat op 31 augustus de eerste Vergelijk.nl Award zal worden uitgereikt. Die prijs valt toe aan winkel die het best presteert.

Goed presteren betekent niet dat deze shop de laagste prijs heeft. De betrouwbaarheid van de levering en het annuleringspercentage zijn leidende factoren om te bepalen wie het best presteert.

Niet alle aangesloten winkels maken kans op de prijs waarvan de winnaar door de computer wordt bepaald. Enkel de shops die lid zijn van Vergelijk.nl CPS kunnen winnen. Dat zijn de ondernemingen voor wie Vergelijk.nl niet alleen de prijs- en productinformatie toont, maar ook voor wie het bestellingen mag aannemen.

Die optie bestaat voor sitebezoekers die via Vergelijk willen shoppen maar een aangesloten winkel niet kennen. De vergelijker neemt de gepercipieerde risico’s over door deze klant op Vergelijk.nl zelf te laten shoppen.

Deze nieuwigheid aan de productvergelijker speelt in op een trend waarbij een deel van de consumenten niet per se de laagste prijs zoekt, maar wel een bekend merk, goede service en betrouwbaarheid.

Foto: jwm angrymonkey (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

WebwinkelKeur

Natuurlijk gaat het om het totaalplaatje, maar we zijn er heilig van overtuigd dat klantenservice de sleutel tot succes is. Mond-tot-mond is nog steeds de beste vorm van reclame, en die bereik je alleen met tevreden klanten!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond