Deel dit artikel
-

Verkiezing voor de Website van het Jaar 2017 uit startblokken

De verkiezing voor de Website van het Jaar 2017 is van start gegaan. Met zo’n 1 miljoen stemmen per jaar is dit al zeventien jaar lang een van de grootste publieksverkiezingen van Nederland.

Tot en met 26 oktober kan het Nederlandse publiek haar stem uitbrengen op zo’n 275 genomineerde websites. In aanwezigheid van Nederlands grootste internetmerken wordt op 23 november, tijdens de Award Night bekendgemaakt welke websites door het Nederlandse publiek zijn verkozen tot de beste websites van 2017.

Het publiek kiest in vierentwintig categorieën zijn favoriet. In elke categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich ‘Dé Website van het Jaar’ noemen. De volledige lijst met genomineerden van 2017 is te vinden op websitevhjaar.nl

Winnaars in 2016 waren onder andere 24Kitchen, Marktplaats Auto’s, iBOOD.nl, Politie.nl en TUI.

Deel dit bericht

1 Reactie

Bert

Als online professional zie ik dit als een soort van noodzakelijk kwaad. Lijstjes vinden we allemaal leuk en het zorgt voor competitie.

Als consument vindt ik dit het onkruid van het internet en een reden om mijn adblocker ff hard aan te zetten en mij weer uit te schrijven van een paar nieuwsbrieven die me smeken om te stemmen…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond