Deel dit artikel
-

Wehkamp zet stijlexperts in

Wehkamp gaat zo’n vijftig stijlexperts een prominente rol geven binnen het online warenhuis. In de nieuwe commercial van wehkamp, die vanavond in première gaat, wordt de slaapkamer van een moeder een paskamer wanneer de stijlexperts van wehkamp haar helpen bij het vinden van haar juiste outfit.

De stijlexperts, daadwerkelijke medewerkers van wehkamp.nl, houden zich dagelijks bezig met het collectioneren van het assortiment passend bij de laatste trends en het aanbieden van oplossingen om zo de keuze voor de consument te vergemakkelijken.

De nieuwe commercial speelt volgens de retailer in op de groeiende behoefte aan inspiratie en relevante oplossingen. ‘We merken dat onze klanten voortdurend op zoek zijn naar gemak en graag geadviseerd willen worden. Met het personaliseren van onze website, ons online magazine en onze samenwerking met invloedrijke Nederlandse vloggers spelen we hier al enige tijd op in.’

Iedere expert krijgt een persoonlijke shop binnen het online warenhuis. Zo geven de experts via artikelen en video’s voortdurend tips, adviezen en inspirerende oplossingen binnen het nieuwe redactionele platform van wehkamp. In iedere wereld zal een verwijzing worden gemaakt naar een stijlexpert, met een link naar hun persoonlijke favoriete items. Ook zijn de stijlexperts via de Facebook en Pinterest-pagina van wehkamp te volgen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond