Deel dit artikel
-

Wehkamp op zoek naar nieuw vlogtalent

Wehkamp gaat op zoek naar nieuw vlogtalent in een online reality-serie Wehkamp’s Next Style Vlogger. In een reeks van zes afleveringen wordt via een afvalrace het nieuwe vlogtalent van Nederland gekozen.

De winnaar van het programma krijgt een contract aangeboden bij wehkamp en zal vervolgens wekelijks als stijlexpert de kijker voorzien van inspirerende vlogs. Kandidaten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden.

De eerste aflevering zal op 1 oktober te zien zijn in het online magazine van wehkamp en op wehkamp’s YouTube kanaal. Op 9 november is de live finale, waar de winnaar van de droombaan bekend wordt gemaakt.

De webwinkel is al tijden bezig met videocontent waarbij fans en klanten een belangrijke rol spelen. Vloggers zijn de tv-personalities van de toekomst, vindt de retailer.

De kandidaat vloggers krijgen twee camera’s: één om hun eigen vlogs mee te filmen, en één om shots mee te maken voor de serie. Uit alle inzendingen worden vier kandidaten geselecteerd. Zij gaan strijden om de droombaan als vlogger voor wehkamp.

Het team van coaches bestaat uit vooraanstaande Nederlandse vloggers, lifestyle-redacteuren en stijliconen.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

2 Reacties

Herman

Zoals Wehkamp met haar klanten omgaat daar kunnen veel bedrijven wat van leren. Een hele goede organisatie. Ik heb daarentegen wel veel slechte reviews gezien maarja zeikerds heb je altijd.

Annie Wehkamp

Hallo Herman, Slechte reviews heb je overal. Ook bij goede bedrijven. Mensen klagen liever als dat ze positief zijn. Algemene trend in Nederland…. Haha nu doe ik het zelf ook. Gr, Annie

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond