Deel dit artikel
-

Wouter Hosman en Travix winnen E-mail Awards 2013

Wouter Hosman van 2Organize en Travix International hebben zojuist in Amsterdam E-mail Award ontvangen van een vakjury.

Rond de hondervijftig man was vanavond aanwezig in Pakhuis de Zwijger om te zien wie de jaarlijkse prijs dit keer mee naar huis zou nemen. De uitreiking vindt plaats aan de vooravond van de DDMA E-mail Summit, een jaarcongres voor alle experts op het gebied van commerciële e-mailverzending.

Juryvoorzitter Frans Reichardt noemt Wouter Hosman van 2Organize een datagedreven professional die zijn vizier heeft gericht op voortdurende verbetering. “Wouter heeft een holistische kijk op e-mailmarketing en heeft laten zien dat hij die ook bij klanten kan toepassen. Hij kijkt verder dan campagnes en e-mail. Daarnaast is Wouter een teamworker die anderen op sympathieke wijze met argumenten overtuigt. Hij schroomt niet zijn ideeën te delen via blogs en als spreker. Daarmee levert hij op jonge leeftijd al een goede bijdrage aan het vak en verdient als geen ander de e-mail man van het jaar award.”

Travix International is volgens de jury de terechte winnaar vanwege hun grensoverschrijdende campagnes. “Travix International is er met gerichte e-mailcampagnes in geslaagd kopers van een vliegticket op het juiste moment relevante bijproducten aan te bieden, w.o. hotels en huurauto’s. Travix en haar partner Ematters hebben deze complexe, grensoverschrijdende operatie professioneel opgezet, goed doordacht en uitgevoerd”, aldus Frans Reichardt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond