Deel dit artikel
-

Yourzine breidt uit naar Engeland en België

Marketingbureau Yourzine opent begin volgend jaar kantoren in Engeland en België. “We volgen onze klanten”, zegt directeur Michiel van Riemsdijk, die zijn omzet dit jaar met de helft heeft zien groeien.

“Met CRM-gedreven marketing hebben we een niche, of zo je wilt specialisme, gekozen waarin we heel goed zijn geworden. We doen het er niet bij, het is ons vak”, licht Van Riemsdijk toe. Voor Samsung bedient zijn bedrijf sinds kort diens klanten in verschillende Europese landen vanuit Londen. De directeur verwacht volgend jaar meer klanten te strikken.

Yourzine heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in het optimaliseren van de waarde van het klantcontact. Dat gebeurt veelal per e-mail, waar de basis van het bedrijf uit Den Bosch ligt, maar niet per se. Het werkt onder meer voor Albert Heijn en IKEA.

Voor die laatste werd ooit een campagne gedaan waarbij de Zweedse retailer contact wilde zoeken met mensen uit zijn klantenbestand die hun huis te koop hadden staan. Na eerst de juridische grenzen te hebben uitgezocht bleek het bedrijf uit de LECTRIC-bedrijvengroep deze hele specifieke groep met gerichte boodschappen te kunnen benaderen. Daarbij werd op initiatief van de opdrachtgever samengewerkt met Experian.

Gisteren maakten Yourzine en Experian een intensieve samenwerking bekend. Van Riemsdijk: “We zijn goed in klantcontacten op basis van beschikbare klantdata bij een bedrijf, Experian put uit mede externe databronnen. De combinatie van die twee maakt verrijking mogelijk waardoor nog gerichter selecties mogelijk worden, waar onze klant weer van profiteert.”

Experian helpt binnen de samenwerking met nauwkeurig profileren van doel- en gedragsgroepen. Yourzine zal op zijn beurt de campagnemanagementtool van Experian naar de markt brengen. Dat gebeurt op niet-exclusieve basis, aangezien het Bossche bedrijf ook onder meer Selligent en Tripolis werkt. “We bieden altijd de best of breed en voegen daar nu een keuze aan toe.”

Foto: Lucy Fisher (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond