Deel dit artikel
-

Zoomin.TV koopt lineaire tv-zender WildHitz na faillissement

Zoomin.TV neemt voor een onbekend bedrag de activiteiten over van het Nederlandse muziekplatform WildHitz en start lineaire televisie. Het bedrijf achter de zender RTV20 B.V. is begin oktober failliet gegaan.

WildHitz, vorig jaar opgericht door voormalig tv regisseur Hans Perukel, was tot voor kort actief in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Dit voorjaar had Perukel nog plannen met Spanje, Italië, Frankrijk en Turkije. Daar is niks van terechtgekomen.

Perukel bedacht het platform om televisie-achtig gemak te bieden, maar met alle voordelen van profilering. ‘We zagen aanwijzingen dat mensen een beetje moe worden van het YouTube-principe van video voor video moeten aanklikken’, vertelde hij aan Adformatie.

Bram Bloemberg, medeoprichter en COO van Zoomin.TV, bevestigt dat oprichter Perukel in elk geval niet meegaat. Met de overige medewerkers worden gesprekken gevoerd. “We zien potentie in lineaire televisie, dit is een begin.”

In Nederland zijn de muziekvideo’s van WildHitz sinds 1 juli bij KPN, Telfort en XS4All te bekijken als onderdeel van het Interactieve TV-aanbod.

Deel dit bericht

4 Reacties

Harry

De reden? Wildhitz, cq de bv erachter is failliet!

Naam: RTV20 B.V.
Vestigingsadres: Rokin 69/A 1012KL Amsterdam
KvK-nummer: 34198733

publicatiedatum publicatiekenmerk publicatieomschrijving
09-10-2015 13.ams.15.417.F.1300.1.15 Uitspraak faillissement op 7 oktober 2015
Curator: mr. J.F.H.M. Bartels
Adres: Postbus 75548 1070AM Amsterdam
Telefoon: 020-3058888
Rechtbank: Rechtbank Amsterdam
Rechter-commissaris: mr. W.F. Korthals Altes
Insolventienummer: F.13/15/417

Piet

wat een lariekoek van die perukel. De boel was gewoon failliet. Zeg dat dan gewoon en kom niet met allerlei smoesjes. Komt nog bij dat perukel betrokken is bij meerdere failissementen, dus die loze praatjes over klikmoe kan ik niet serieus nemen.

Jan Libbenga (Emerce)

Dank voor de tip, dat vertellen ze bij Zoomin weer niet

Jurgen Peters

Idd hij is eerder ook al betrokken geweest bij o.a. het faillissement van NL Unlimited. In mijn persoonlijke mening is dit geen toeval meer. Ik krijg persoonlijk nog zeer veel geld van dit faillissement.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond