-

Arbeidsmarkt: Nederland doet het relatief goed

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat Emerce je gegevens in de Emerce database zet en je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten stuurt, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

De lockdowns zorgden voor een flinke verschuiving op de arbeidsmarkt. Toch doet Nederland het nog relatief goed. Cijfers, trends en tabellen voor recruiters. 

Gerard Mulder van Textkernel geeft live een arbeidsmarktupdate. Wat zijn de sectoren die het hardst geraakt worden? Waar  zit nog muziek in? Welke bedrijven groeien toch nog en waar vallen de klappen? Rode draad: juist nu zijn er kansen voor recruiters en voor human resources want omscholen, herplaatsen, en gaten snel opvullen zijn van levensbelang. Bovendien zorgt de lockdown voor een flinke versnelling in de digitalisering van complete branches.

Spreker

Gerard Mulder, CEO Textkernel

Host

Bas Westland

Collectie: Emerce Recruitment

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond