-

Mini docu: Future of Media – De toekomst van de media is dichterbij dan je denkt

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden opgenomen in de Emerce database. Emerce kan je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures sturen, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Iedereen lijkt het er sinds kort over te hebben: het metaverse. Maar waar gaat het nou eigenlijk om en wat gebeurt er nu al? Een duik in digitale filmproductie, metahumans, en virtuele werelden.

De toekomst van de media gaat richting een steeds verdere vermenging van de digitale en fysieke wereld: het metaverse. Die vermenging schept nieuwe vormen van communicatie en interactie en verandert bestaande media. Als the medium inderdaad the message is, wat vertelt de ontwikkeling van het metaverse ons dan?

Voor EDAY sprak Emerce sprak met vijf toonaangevende media-experts over wat nu al realiteit is en wat er in de (nabije) toekomst staat te gebeuren. Het gaat om Pim de Bilde (Creative director van Iron Films), Bob de Jong (Deepfake en AI-Artist bij DiepNep), Natasja Paulssen (Opdrichter van 4DR Studios), Rachel Stones (Business Development bij Epic Games Innovation Lab) en Sarina von Reth (Producent bij Kaap Holland Series). Één ding is zeker: die toekomst is dichtbij, ook in geografisch opzicht: in Nederland gebeurt al meer dan je misschien zou denken. Bekijk de video en laat je helemaal bijpraten.

Sprekers: Pim de Bilde (Creative director van Iron Films), Bob de Jong (Deepfake en AI-Artist bij DiepNep), Natasja Paulssen (Opdrichter van 4DR Studios), Rachel Stones (Business Development bij Epic Games Innovation Lab) en Sarina von Reth (Producent bij Kaap Holland Series).

Samenstelling en interviews: Monique van Dusseldorp

Collectie: Emerce EDAY

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond