-

Onderzoek: HR ná de crisis

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat Emerce je gegevens in de Emerce database zet en je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten stuurt, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Wat is het sentiment bij HR-professionals en recruiters over het inhuren van personeel tijdens, maar vooral na de crisis? Emerce Interim onderzocht het. De resultaten op een rij.  

De afgelopen maanden heeft Emerce Interim onderzoek gedaan naar de kansen en impact op business en HR ná de crisis.

Sterker uit de cirsis

Frank Del Gatto is co-founder van het platform Emerce Interim. In zijn onderzoek focuste hij vooral op de volgende onderdelen: welke sectoren groeien nog? Wat is de visie op remote werken? Waar wordt er de komende maanden in geïnvesteerd en hoe verhoudt zich dat tot de toe/afname in vacatures? Maar ook: op welk type medewerker richt zich men nu?  En last but not least hoe kunnen bedrijven elkaar helpen om sterker uit de crisis te komen?

Bas Westland gaat in gesprek met Frank Del Gatto en stelt hem een aantal vragen over de uitkomsten van het onderzoek.

Sprekers

Frank Del Gatto,co-founder Emerce Interim

Host

Bas Westland, Managing Partner e-People

Collectie:

Emerce Recruitment

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond