-

Targeting in times of crisis

Registreer je voor deze video

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat Emerce je gegevens in de Emerce database zet en je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten stuurt, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

In tijden van crisis is het verleidelijk de marketingbudgetten te verlagen. De geschiedenis leert echter dat economisch herstel na een pandemie vaak snel is, en dat bedrijven die hun share of voice hebben vergroot het beste uit de herstelfase komen.

Als de resultaten onder druk staan, zijn kostenbeperking en verkoopactivatie vaak de eerste stappen. En dat werkt op korte termijn. Myuren Mehmed laat echter aan de hand van onderzoeksdata zien dat focus op de lower funnel nu niet verstandig is. Bedrijven die met minstens zo grote budgetten als de concurrentie aan hun merk gebouwd hebben, staan er veel beter voor als de economie weer aantrekt. En na een pandemie is dat vaak sneller dan je denkt.

Spreker 

Myuren Mehmed (head of digital, Rosefield)

Host 

Yvonne de Jager (Presentator).

Collection

Emerce Fashion

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond